lunes, marzo 08, 2010

LAURA ROIGÉ ENTREVISTADA A LA VANGUARDIA


EL DIARI LAVANGUARDIA EM DÓNA A CONÈIXER
de l´1 al 5 de març 2010 




LA VANGUARDIA va publicar un escrit donant-me a conèixer, sobre el meu treball i una mica parlant de tot el meu recorregut professional fins a la data. Moltíssimes gràcies al diari per l´atenció rebuda i sobretot per aquesta oportunitat.
Laura Roigé  _.


versió en català:

versió en castellà:

6 comentarios:

Carles de Miguel dijo...

Doncs felicitats!Veig q tornes a estar "de varguardia"...pero...qé pasó del 2007 al 2010??...sólo el armiño blanco lo sabe...
Abraçada!

* ShirKa _. dijo...

Hola Carles!

Jo bé, i tu fantàstic, que ja m´he passat pel teu blog i quin nivell!^^ Encara estàs a la Joso? una abraçada gegant, i a veure quan ens veiem!
ShirKa _.

Carles de Miguel dijo...

Hola!..Doncs a la Joso vaig estar d´un plis per fer classe però al final l´Esteve Polls no em va trobar forat.Estic a 9Zeros, escola d´animació.
Si qdeu la penya per un dinar doncs m´apunto,
Salut!

Antonio Santamaria dijo...

HEY HEY HEEEEY !!!!
Quina canya.... Quina alegria em dona veure't per "les notícies".... je jee.... Està genial aquesta fita a la Vanguàrdia pel reconeixement que et mereixes, sens dubte... però també perque pot ser una espurna per a que no paris de treballar i de postejar al blog tot el que fas. Felicitats... Ja saps que ens alegrem molt aquí a casa. Després li ensenyo a la Ceci.
Perdona que no t'hagi dit res abans però ja et vaig dir cóm anem de cul. Havia vist els anteriors posts després de la "rural house" però no em vaig parar a comentar. Avui, al tornar a entrar i veure la nota de prensa... doncs ja no he volgut passar més sense dir-te lo content que em fa. Per cert, genials i molt diferents les il.lustracions. La del viatge en estil "aquarella" és brutal i aquesta darrera "d'art decco" també la trobo interesant i amb moltes posibilitats. Estem en contacte, no deixis de postejar ara que t'has donat a conèixer, ok?
Petons!

* ShirKa _. dijo...

Ei Toni!!! Quina il.lusió i al.legria veure´t per aquiii!!!
de fet tots anem tant hiper liats que no és vida... no pot ser!!! vacanceeetessss hem de fer vacanceeetessss (una altre casika???^^)
La veritat és que si, l´oportunitat que em va donar l´equip de la vanguàrdia al publicar-me les il.lustracions ha fet reactivar el meu estimat blog, tornar a la vida cibernauta i conectar-me un altre cop en xarxa amb el mon exterior (jijij qué bé que m´ha quedat això^^) ja tenies raó, ja, mestre Santamaría!!
Ara a treballar moltissim i a no parar, que si he d´atrapar-vos en art i glamour, encara em queda molta feina per fer! I quina vergonya, que en el fons no estic acostumada a ensenyar en públic treballs tan intimistes com aquests. Ja em serveix de rodatge :D
Dóna una abraçada gegant a la Ceci i als menuts, i per a tu també, una abraçada grandota grandota
ShirKa _.
pd. ho sé, no tinc perdó. Encara no he penjat les fotos de la sortida.... (aaaahhhh quin estresssss)

Unknown dijo...

Pero bueno!!! Vas triunfando por ahí y me he de enterar por tu blog??? Abda que!!! Bueno te lo perdono pq eres tu, muchas felicidades!!! Cuando volvemos a currar en el mismo equipo???